(05) 30 52 001 vrtec@osdeskle.si

LE ZALIJ, DA FIŽOL HITRO KALI…

Pomlad je čas, ko na vrtovih pridno sejemo in sadimo. Ker pa v vrtcu nimamo vrta smo si naredili sami svojega. Čisto mini vrt, ki je ob enem še prenosni vrt. In kaj smo vanj posadili?

več…

METULJČKI VAM ŽELIMO LEP DAN ŽENA!

Danes, na mednarodni dan žensk, smo se otroci iz vrtca sprehodili po Desklah s prav posebno nalogo. Iskali smo samo ženske. In prav vsaki, ki smo jo našli, smo dan polepšali s čestitko in rožico.

več…

LOČUJ IN SVET VARUJ!

Ker so pred nami najbolj mrzli zimski dnevi, smo se odločili, da obudimo znanje o skrbi za zdravje, ki se vedno začne pri umivanju rok.

več…

Tri, dve, ena … METULJČKI VAM ŽELIMO SREČNO NOVO LETO!

Še čisto čisto malo in bomo spet čakali najdaljšo noč v letu. V skupini smo z otroki že naredili generalko zanjo, saj smo v petek, 23. decembra, praznično odštevali vse do prižiga lučk. Tri, dve, ena …. ŽELIMO VAM LEPE IN VESELE PRAZNIKE!

več…

JESEN V LEKARNI DESKLE

Kam gremo po zdravila, ko smo bolni? »V lekarno!« pravijo otroci. Še dobro, da je domača lekarna spet odprla svoja vrata za vse odrasle in vse otroke, ki živijo v Desklah. Sedaj, ko diši po novem, smo otroci skupine Metuljčki poskrbeli, da vonj po novem zamenjamo z nečim svežim.

več…

SPET SMO V VRTCU!

Pa smo nazaj. Vsi veseli in razigrani smo postali otroci skupine Metulji. Prve dni smo se spoznavali in veliko igrali, se naučili pesmico Otroci enega sveta (Lenčka Kupper), nato pa zavihali rokave in postali pravi raziskovalci. Spoznali smo se s koledarjem, na katerem vsak dan označimo nov dan in z deklamacijo Dnevi v tednu (Albert Širok) spoznali dneve v tednu.

več…

(Visited 575 times, 1 visits today)