(05) 30 52 001 vrtec@osdeskle.si

ZIMA, ZIMA BELA …

Zima, zima bela vrh gore sedela … Tako pravi znana otroška pesmica. In še res je tako. Ko omenimo besedo zima, najprej pomislimo na sneg. A žal naše kraje le redkokdaj pokrije snežna odeja, zato  smo se odločili, da si zimo kar sami pričaramo v naši igralnici.

več…

RIBIČI SMO UJELI SOŠKE POSTRVI

Turizem in vrtec je projekt, v katerem letos prvič sodelujemo in zato smo si ga približali z zastavljeno rdečo nitjo, ki sliši na slogan: »Doma sem ob Soči.«

več…

VESELI DECEMBER

Prišel je mesec lučk, sladkarij, dobrih mož … Mesec, ki se ga otroci zelo veselijo.

več…

MOJA ČUTILA

Čutila so organi, ki nam omogočajo, da sprejemamo dražljaje iz okolja.

več…

VESELI DECEMBER

Pa smo ga dočakali! Najbolj čaroben mesec v letu. Poln veselja, radosti, sreče in seveda pričakovanj, predvsem za naše otroke.

več…

TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK

V mesecu novembru smo se v sklopu Tradicionalnega slovenskega zajtrka cel teden pogovarjali o čebelah in odkrivali njihov svet.

 

 

 

 

 

več…

IGRIVE UČKE IN NOVOLETNE LUČKE

Veseli december je mesec, ko se vsi veselimo prihajajočega novega leta, ko z lučkami krasimo naš vsakdan in si močno želimo, da bi nas vreme razveselilo z belo odejo.

več…

ČUTILA SO ZABAVNA

Čutila so v vsakdanjem življenju zelo pomembna, saj nam približajo okolico in nas opozarjajo na nevarnosti, ki prežijo okoli nas. Imamo jih prav vsi do zadnjega, zato smo se jih v naši skupini odločili bolje spoznati. Naš namen spoznavanja čutil je bil, da smo otroke spodbudili k prepoznavanju, občutenju, zaznavanju in spoznavanju različnih materialov, zvokov, okusov in vonjav, preko vseh svojih čutil.

več…

(Visited 153 times, 1 visits today)