(05) 30 52 001 vrtec@osdeskle.si

Pa smo ga dočakali! Najbolj čaroben mesec v letu. Poln veselja, radosti, sreče in seveda pričakovanj, predvsem za naše otroke.

Polni dobre volje, smo v začetku meseca pričeli z izdelavo praznične dekoracije. Izdelali smo okraske za smrečice v kraju, balonček z novoletno željo za smrečice pred vrtcem ter okraske iz das mase za našo smrečico v igralnici.

Skozi cel mesec smo bili zelo likovno ustvarjalni. Šivali smo voščilnice za starše. Našo zasneženo vasico v garderobi smo dopolnili s snežaki, ki smo jih izdelali iz papirnatih lončkov. Naslikali smo okrašene novoletne jelke in jih zalepili na pano v garderobi. Z embalažno folijo smo tiskali snežake na papir, ter jih polepili po naši zasneženi igralnici.

Razveselil nas je tudi obisk dedka Mraza v Kulturnem domu, kamor smo si odšli ogledat predstavo Tovarna igrač. Ob gledanju predstave smo se zelo zabavali in veliko smejali. Po koncu predstave pa nas je s svojim prihodom skozi stranska vrata presenetil dedek Mraz. Obdaril je prav vse otroke v dvorani.

Nika Mutavčić

(Visited 115 times, 1 visits today)
Dostopnost