(05) 30 52 001 vrtec@osdeskle.si

V mesec oktober smo vstopili s praznovanjem Tedna otroka, katerega vodilo je bilo »Skupaj se imamo dobro«. V tem tednu so nas najprej obiskali gasilci iz PIGD Salonit Anhovo. Skupaj z njimi smo izvedli evakuacijsko vajo. Ogledali smo si tudi gasilska vozila ter mavrico, ki so nam jo pričarali.

Skupaj z otroki iz skupine Polžki smo si pripravili malo drugačen »igralni dan«. Pripravili smo 3 postaje. Prva postaja je bila v naši igralnici, kjer so otroci bosi preizkušali čutno pot. Druga postaja je bila v igralnici skupine Polžki, kjer so se otroci igrali z žogicami. Tretja postaja pa je bila v garderobi, kamor nam je hišnik Vasja pripeljal kamenčke.

Za zaključek Tedna otroka smo si ogledali predstavo Muca Copatarica v izvedbi naših vzgojiteljic. Ogledu so se pridružili tudi upokojeni delavci Vrtca Deskle.

V mesecu oktobru smo praznovali tudi dva rojstna dneva. Dve naši »pikapolonici« sta upihnili prvo svečko in tako smo imeli kar dve rojstnodnevni zabavi.

Sedaj ko je vrtec že skoraj naš drugi dom in o solzicah ni več ne duha ne sluha, smo postali pravi prijatelji. Vsakodnevno se po malici usedemo na našo preprogo ter ob slikah ugotavljamo prisotnost otrok. Tisti otroci, ki so v vrtcu, svojo sliko prilepijo na pikapolonico, slike tistih, ki jih ni, pa ostanejo na marjetici. Verjemite, da vsi komaj čakajo, da lahko prilepijo svojo sliko .

 

Nika Mutavčić

(Visited 162 times, 1 visits today)
Dostopnost